Terug naar aanbod

Purmerend, Nieuwstraat 40

imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb
Adres: Nieuwstraat 40
Plaats: Purmerend
Prijs: € 2.350,- per maand ex. BTW
Status: Verhuurd
Soort object: Kantoor
Oppervlakte: 124 m2
Bijzonderheden: Kantoorruimte in het centrum van Purmerend
Plattegrond: plattegrondDownload plattegrond
Brochure: brochureDownload brochure
€ 2.350,- per maand ex. BTW

Omschrijving

Verhuurd!

aangeboden prachtige kantoor-/bedrijfsunit te Nieuwstraat 40 op loopafstand van het Eggert centrum. 

Object
Deze bedrijfsruimte is uitermate geschikt als winkel-/kantoorruimte. Naast de royale werkruimte kunt u ook vergaderingen en/of besprekingen houden in een extra aparte kamer. Uit het zicht is er ruimte voor een archief, en via een vlizotrap komt u in nog een extra opbergruimte.

Locatie en omgeving
De Nieuwstraat behoort tot het winkelgebied van het centrum van Purmerend met een diversiteit aan winkels en horeca. Op loopafstand van alle denkbare voorzieningen en voldoende parkeergelegenheid in de nabij gelegen parkeerplaatsen.

Oppervlakte
Begane grond: ca. 124m² 

Parkeren
Er is voldoende parkeerruimte beschikbaar in de directe omgeving.

Bestemming
Handel & Nijverheid.

Vloerbelasting
Begane grond: ca. 750 kg/m2.

Huurprijs
€ 2350,00 excl. BTW per maand

Servicekosten
Niet van toepassing.

Indexering
Jaarlijks, op basis van CPI-reeks alle huishoudens.

Voorwaarden
Alle door Quadyck Real Estate BV en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs) maar ook over de details (zoals oplevering etc.) schriftelijke overeenstemming is bereikt.

Courtage
Quadyck Real Estate BV treedt op voor de verhurende partij. Als huurder bent u Quadyck Real Estate BV geen courtage verschuldigd.