Terug naar aanbod

Purmerend, Plantsoenstraat 17

imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb
Adres: Plantsoenstraat 17
Plaats: Purmerend
Prijs: € 1.300,- per maand ex. BTW
Status: Verhuurd
Soort object: Winkel
Oppervlakte: 88 m2
Bijzonderheden: Winkelruimte midden in het centrum
Plattegrond: plattegrondDownload plattegrond
Brochure: brochureDownload brochure
€ 1.300,- per maand ex. BTW

Omschrijving

Verhuurd!

Te huur aangeboden deze winkelruimte te Plantsoenstraat 17 midden in het centrum van Purmerend. De winkelruimte is voorzien van een nieuw aircosysteem.

Locatie en Bereikbaarheid
Het winkelpand is gesitueerd op A locatie in het centrum van Purmerend en goed bereikbaar. Een uitstekende plek op een goede looproute in het gezellige centrum van Purmerend. Op loopafstand van alle denkbare voorzieningen en voldoende parkeergelegenheid in de nabij gelegen parkeerplaatsen.

Oppervlakte
Begane grond: ca. 88m² BVO.

Parkeren
Er is voldoende parkeerruimte beschikbaar in de directe omgeving.

Bestemming
Winkel & detailhandel.

Huurprijs
€ 1300,00 excl. BTW per maand.

Servicekosten
Niet van toepassing.

Aanvaarding
Per 01-11-2020.

Indexering
Jaarlijks, op basis van CPI-reeks alle huishoudens.

Voorwaarden
Alle door Quadyck Real Estate BV en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs) maar ook over de details (zoals oplevering etc.) schriftelijke overeenstemming is bereikt.