Terug naar aanbod

Hoorn, Lange Kerkstraat 23-23A

imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb
Adres: Lange Kerkstraat 23-23A
Plaats: Hoorn
Prijs: € 525.000,- k.k. BTW n.v.t.
Status: Te Koop
Soort object: Beleggingsobject
Oppervlakte: 100 m2
Bijzonderheden: Beleggingsobject!
Plattegrond: plattegrondDownload plattegrond
Brochure: brochureDownload brochure
Bezichtiging aanvragen: Bezichtiging aanvragen
€ 525.000,- k.k. BTW n.v.t.

Omschrijving

Te koop!

Kansen komen niet vaak voor, maar nu is het UW kans om deze mooie belegging te kunnen kopen. 
De Lange Kerkstraat zit in een van de leukste straten van Hoorn en zit pal aan het Kerkplein waar recentelijk een fantastisch hotel/restaurant is gevestigd en voor veel traffic zorgt. 

De winkelruimte is ca 80m2 en het bovengelegen ruime appartement ca 100m2, deze zijn beide verhuurd (winkel 5+5 jaar) en de woning voor onbepaalde tijd.

Vve
het pand is nu nog onderdeel van de Vve Lange Kerkstraat 23 t/m 27 te Hoorn, maar kan eventueel worden losgekoppeld d.m.v. een recht van overpad voor de toegang van de woning.

Locatie en omgeving
De Lange Kerkstraat behoort tot het winkelgebied van het centrum van Hoorn met een diversiteit aan winkels en horeca. Op loopafstand van alle denkbare voorzieningen en voldoende parkeergelegenheid op de nabij gelegen parkeerplaatsen.

Oppervlakte
Begane grond winkel: ca. 100m² (80-20)
1e verdieping 4-kamer woning: ca 100m2 verdeeld over twee woonlagen

Parkeren
Er is voldoende parkeerruimte beschikbaar in de directe omgeving.

Vloerbelasting
Begane grond: ca. 750 kg/m2.

Koopprijzen:
€ 525.000,- (huuropbrengst € 25.500,- PJ)

Voorwaarden
Alle door Quadyck Real Estate BV en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs) maar ook over de details (zoals oplevering etc.) schriftelijke overeenstemming is bereikt.