Terug naar aanbod

Hoorn, Lange Kerkstraat 27

imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb
Adres: Lange Kerkstraat 27
Plaats: Hoorn
Prijs: € 300.000,- k.k. BTW n.v.t.
Status: Te Koop
Soort object: Winkel
Oppervlakte: 125 m2
Bijzonderheden: Unieke kans
Plattegrond: plattegrondDownload plattegrond
Brochure: brochureDownload brochure
Bezichtiging aanvragen: Bezichtiging aanvragen
€ 300.000,- k.k. BTW n.v.t.

Omschrijving

Te koop!

Kansen komen niet vaak voor, maar nu is het UW kans om deze ruime winkelruimte van ca 125M2 te kunnen kopen. Sterker nog, u kunt zelfs de keuze maken of u daadwerkelijk de winkelruimte zelf gaat invullen met uw onderneming, deze te verhuren aan een ondernemer OF de winkelruimte gaat omzetten in twee appartementen (vergunning zit bij de koop) die u weer kunt verhuren.
De Lange Kerkstraat zit in een van de leukste straten van  Hoorn en zit pal aan het Kerkplein waar recentelijk een fantastisch hotel/restaurant is gevestigd en voor veel traffic zorgt.

Boven de winkelruimte zijn twee appartementen gesitueerd, waarvan de bovenste (ca 55m2) is verhuurd  voor onbepaalde tijd en tevens te koop zal worden aangeboden.

Object
Deze winkelruimte is uitermate geschikt als winkel-/kantoor of horeca-ruimte. Naast de royale winkelruimte is er apart een toilet en ruime pantry
Tevens is er nog een inpandige voorraad ruimte waar ook de cv installatie is gesitueerd.

Vve
Dit pand is onderdeel van de Vve Lange Kerkstraat 23 t/m 27 te Hoorn.

Locatie en omgeving
De Lange Kerkstraat behoort tot het winkelgebied van het centrum van Hoorn met een diversiteit aan winkels en horeca. Op loopafstand van alle denkbare voorzieningen en voldoende parkeergelegenheid op de nabij gelegen parkeerplaatsen.

Oppervlakte
Begane grond winkel: ca. 125m²
2e verdieping woning: ca   55m2

Parkeren
Er is voldoende parkeerruimte beschikbaar in de directe omgeving.

Vloerbelasting
Begane grond: ca. 750 kg/m2.

Koopprijzen: 
Winkelruimte 27 € 300.000,- K.K. (incl. vergunning voor omzetting wonen) 

Voorwaarden
Alle door Quadyck Real Estate BV en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs) maar ook over de details (zoals oplevering etc.) schriftelijke overeenstemming is bereikt.

Courtage
Quadyck Real Estate BV treedt op voor de verhurende partij. Als huurder bent u Quadyck Real Estate BV geen courtage verschuldigd.