Terug naar aanbod

Purmerend, Oude Vismarkt 4

imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb
Adres: Oude Vismarkt 4
Plaats: Purmerend
Prijs: € 2.450,- per maand ex. BTW
Status: Verhuurd
Soort object: Bedrijfsruimte
Oppervlakte: 145 m2
Bijzonderheden: In het centrum van Purmerend!
Plattegrond: plattegrondDownload plattegrond
Brochure: brochureDownload brochure
€ 2.450,- per maand ex. BTW

Omschrijving

Verhuurd!

deze prachtige kantoorruimte aan de Oude Vismarkt in het bruisende centrum van Purmerend. De locatie van dit hoekpand is werkelijk uniek en biedt tal van mogelijkheden voor ondernemers die graag in het hart van de stad willen werken.

De kantoorruimte heeft een modern en fris ontwerp en is voorzien van alle faciliteiten die u nodig heeft om uw bedrijf te runnen. De oppervlakte van de ruimte is ca. 145 vierkante meter en kan naar behoefte worden ingericht. Bovendien is de ruimte voorzien van optimale verlichting, airconditioning en veel daglicht.

De locatie van de kantoorruimte biedt verschillende voordelen voor ondernemers. De Oude Vismarkt is een drukbezochte locatie in het centrum van Purmerend en ligt dicht bij het openbaar vervoer en uitvalswegen. Daarnaast is er voldoende parkeer(betaald) gelegenheid pal voor de deur. Het is een populaire bestemming voor zowel inwoners als bezoekers, waardoor uw bedrijf veel exposure krijgt en nieuwe klanten kunnen worden aangetrokken.

Kortom, als u op zoek bent naar een moderne, stijlvolle en goed uitgeruste kantoorruimte op een van de beste locaties in het centrum van Purmerend, dan bij u bij ons aan het juiste adres.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de kantoorruimte en om een bezichtiging te plannen.

Huurtermijn
5 + 5 jaren. Speciale wensen zijn bespreekbaar.

Huurprijs
€2450,00 excl. B.T.W. per maand.

Indexering
Jaarlijks, op basis van CPI-reeks alle huishoudens.

Aanvaarding
In overleg.

Zekerheidsstelling
De borgstelling bedraagt 3 maanden huur (en in indien van toepassing) te vermeerderen met BTW.

Bouwjaar
Bouwjaar 1870

Bijzonderheid
Waar treft u zo’n fraai gebouw met zo’n warme uitstraling.
Kom, laat u verleiden!AVG Verzoek  |  Privacy Statement  |  Bemiddelingsvoorwaarden  |  Sitemap  |  Disclaimer  |  Gedragscode BVVB  |  Klachtenprotocol klachtenprocedure Quadyck