Terug naar aanbod

Hoorn, Lange Kerkstraat 23

imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb
Adres: Lange Kerkstraat 23
Plaats: Hoorn
Prijs: € 1.500,- per maand ex. BTW
Status: Verhuurd
Soort object: Winkel
Oppervlakte: 100 m2
Perceeloppervlakte: 80 m2
Bijzonderheden: Te koop als belegging
Plattegrond: plattegrondDownload plattegrond
Brochure: brochureDownload brochure
€ 1.500,- per maand ex. BTW

Omschrijving

verhuurd!

Op een van de leukste winkelstaatjes van de binnenstad van Hoorn komt deze schitterende winkel van circa 100 m2 waarvan circa 80 m2 op de begane grond en circa 20 m2 op de eerste verdieping/entresol vrij voor verhuur, en zit pal aan het Kerkplein waar recentelijk een fantastisch hotel/restaurant is gevestigd en voor veel traffic zorgt. De winkel heeft een frontbreedte van circa 6 m1 en is keurig afgewerkt. Het geheel is voorzien van verwarming met warmtegordijn, winkelpui met rolluik, pantry en toilet en massief houten vloerdelen op de begane grond. 

Locatie en omgeving
De Lange Kerkstraat behoort tot het winkelgebied van het centrum van Hoorn met een diversiteit aan winkels en horeca. Op loopafstand van alle denkbare voorzieningen en voldoende parkeergelegenheid op de nabij gelegen parkeerplaatsen.

Oppervlakte
Begane grond winkel: ca. 100m²

Parkeren
Er is voldoende parkeerruimte beschikbaar in de directe omgeving.

Vloerbelasting
Begane grond: ca. 750 kg/m2.

Servicekosten
Niet van toepassing.

Indexering
Jaarlijks, op basis van CPI-reeks alle huishoudens.

Voorwaarden
Alle door Quadyck Real Estate BV en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs) maar ook over de details (zoals oplevering etc.) schriftelijke overeenstemming is bereikt.