Terug naar aanbod

Amsterdam-Noord, T.T. Vasumweg 264

imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb
Adres: T.T. Vasumweg 264
Plaats: Amsterdam-Noord
Prijs: € 1.300,- per maand ex. BTW
Status: Verhuurd
Soort object: Bedrijfsruimte
Oppervlakte: 130 m2
Perceeloppervlakte: 65 m2
Bijzonderheden: Noord=Hot
Brochure: brochureDownload brochure
€ 1.300,- per maand ex. BTW

Omschrijving

Verhuurd!

Multifunctionele bedrijfsruimte in het ruim opgezette en recent ontwikkelde bedrijventerrein "Cornelis Douwes" in Amsterdam Noord, op een steenworp afstand van het Coentunnelcircuit en het IJ, aan de Processorstraat en de tt Vasumweg. In dit enorm in ontwikkeling zijnde gebied bevinden zich onder andere zeer veel toonaangevende media-bedrijven zoals IDTV, MTV, diverse reclamebureau's en allerlei hippe horecagelegenheden zoals onder andere de IJkantine, Loetje aan het IJ, Pllek en het Noorderlicht. Kortom een gezond, hip en gezellig ondernemingsklimaat, THE PLACE TO BE.

Het complex is vormgegeven als een middeleeuwse Burcht met parkeerplaatsen op het afsluitbare binnenterrein. Het automatische toegangshek ("de slotbrug") is 's nachts afgesloten maar de huurder krijgt natuurlijk een 'sleutel'.

De unit bestaat uit een begane grond met overhead-deur en een eerste verdieping. Er is parkeerruimte direct voor de deur en een naastgelegen plek. De begane grondvloer (beton) heeft een max vloerbelasting van circa 1.500 kg/m2.
De hoogte van de begane grond verdieping is circa 3.75 meter hoog.

Het dak van de gemeenschappelijke binnenruimte is gedeeltelijk open en voorzien van lichtstraten voor maximale daglicht toetreding.

Indeling
Begane grond: entree, hal met meterkast, trapopgang naar verdieping en toegang tot de bedrijfsruimte met elektrisch bedienbare overhead sectionaaldeur en een toiletruimte met fontein.
Eerste verdieping:  Open kantoorruimte met tapijt, kabelgoten, driekwart open scheidingswand. Airco en cv ketel. Vergaderruimte aan de achterzijde met pantry.

Een buitenkans!

Huurprijs € 1300,- p. m. exclusief B.T.W.
Servicekosten € 175,- p. m. inclusief B.T.W. (inclusief. voorschot stroomkosten)
Waarborg 3 maal de kale huur.

Disclaimer:
De foto's, tekeningen, plattegronden en impressies zijn enkel bedoeld voor uitnodiging verhuur, hieraan kunnen geen rechten worden ontleent.