Terug naar aanbod

Purmerend, Nijlstraat 156 Q

imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb
Adres: Nijlstraat 156 Q
Plaats: Purmerend
Prijs: € 1.041,- per maand exclusief servicekosten
Servicekosten: € 45,- per maand
Status: Verhuurd
Soort object: Appartement
Soort woning: 2 kamer appartement
Type woning: nieuwbouw
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Buitenruimte: Dakterras
Woonoppervlakte: 45 m2
Bijzonderheden: Met gezamelijke veranda
Plattegrond: plattegrondDownload plattegrond
Aanvraagformulier: Aanvraagformulier
€ 1.041,- per maand exclusief servicekosten

Omschrijving

Verhuurd!

1 April komt dit prachtige appartement weer beschikbaar. Het appartement Nijlstraat is gelegen in de wijk de Weidevenne. Het apparte,ent is hoogwaardig afgewerkt opgeleverd inclusief fraaie vloer- en wandafwerking. Het heeft hoge plafonds en veel lichtinval. De openbare ruimte is betegeld en de keuken is voorzien van een hardstenen aanrechtblad, kookplaat, een afzuigkap, een  inbouwkoelkast en een vaatwasser.

De appartementen bevinden zich letterlijk in het hart van de prachtige en populaire wijk: Weidevenne, op nog geen 10 minuten fietsen van de gezelligheid in het stadshart van Purmerend. Treinstation met directe verbinding naar Amsterdam Sloterdijk en Schiphol, bushalte om de hoek met directe verbinding naar Amsterdam station Noord van de NZ-lijn, Sportscholen, Winkelcentrum Weidevenne met twee supermarkten, bakker, slager, drogist, reiswinkel, restaurants, etc... recreatiegebied Groengebied Purmerland.  Maar ook met de auto bent u met nog geen 5 minuten op de A7.

Het gebouw bestaat uit 17 appartementen verdeeld over 3 woonlagen, op de begane grond zijn er 5 "sociale" appartementen. Er zijn 2 "sociale" huur studio's en 5 "vrije" sector 2-kamer appartementen op de eerste verdieping, waarvan de middelste 3 met een frans balkon. De tweede verdieping bestaan uit nog eens 5 "vrije" sector 2- kamer appartementen, met een gezamenlijk dakterras voor de middelste 3 en meer privé voor de 2 buitenste appartementen.

Het gebouw beschikt over:

Riante entree
Gezamenlijke fietsberging
Gezamenlijke vuilberging
Schoonmaker en glazenwasser

Verhuur geschiedt op basis van volledige inschrijving via de "JA IK HEB INTERESSE" button op deze website,
toetsing van uw gegevens en inkomen en/of vermogen en uitsluitend d.m.v. goedkeuring verhuurder.
De duur van de huurovereenkomst is minimaal 12 maanden.

Alle benodigde informatie is te vinden via onze website, uiteraard zijn wij altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Disclaimer:
De foto's, tekeningen, plattegronden en impressies zijn enkel bedoeld voor uitnodiging verhuur, hieraan kunnen geen rechten worden ontleent.Ja! Ik heb interesse.