Terug naar aanbod

Diemen, Carel Willink gracht 237

imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb
Adres: Carel Willink gracht 237
Plaats: Diemen
Prijs: € 1.250,- per maand
Servicekosten: € 75,- per maand
Status: Verhuurd
Soort object: Appartement
Soort woning: 2 kamer appartement
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Buitenruimte: Tuin
Aanvraagformulier: Aanvraagformulier
€ 1.250,- per maand

Omschrijving

Verhuurd!

In Diemen heeft u nu de kans dit mooie nieuwe appartement te betrekken gelegen in Holland park.

Het appartement is ruimtelijk en licht, voorzien van een moderne keuken met vaatwasser, pvc vloer, vloerverwarming en maar liefst 2 buitenruimtes in de vorm van een balkon en een tuin.

Er is een box en een ruime, luxe fietsenstalling aanwezig waar u veilig uw fiets kunt neerzetten. Kortom, deze woning is van alle gemakken voorzien en u kunt er direct intrekken. 

De woonwijk Holland Park is een gezellig stedelijke buurt geïnspireerd door de grachtengordel van de historische binnenstad van Amsterdam. Het levendige straatbeeld zal gecreëerd worden door een combinatie van winkels, cafés, restaurants, groene binnentuinen en grachtenpanden met vrijwel overal uitzicht op het water.

Een bruisende wijk met water, goede voorzieningen, gezellige restaurantjes en uitstekende verbindingen. Binnen een paar minuten rijdt u op de ring A10. Op 2 minuten lopen ligt het trein- en metrostation Diemen-Zuid die u binnen no-time verder brengt naar o.a. Centraal Station, Schiphol en Utrecht Centraal.

Huurprijs: €1250,-
Waarborg:€2500,-
Parkeerplek in garage: €125.-
Servicekosten: €75,-

Verhuur geschiedt op basis van volledige inschrijving via de JA IK HEB INTERESSE button op deze website, toetsing van uw gegevens en inkomen en/of vermogen en uitsluitend d.m.v. goedkeuring verhuurder.

Ja! Ik heb interesse.