Terug naar aanbod

De Rijp, Schepenakker 20

imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb
Adres: Schepenakker 20
Plaats: De Rijp
Prijs: € 1.895,- per maand
Servicekosten: € 150,- per maand
Status: Verhuurd
Soort object: Woonhuis
Soort woning: Eengezinswoning
Type woning: nieuwbouw
Aantal slaapkamers: 4
Buitenruimte: Tuin
Woonoppervlakte: 130 m2
Aanvraagformulier: Aanvraagformulier
€ 1.895,- per maand

Omschrijving

VERHUURD!
Per 1 november 2023 beschikbaar!

U heeft met de Schepenakker 20 de kans om de eerste bewoner te worden van een schitterende gestoffeerde 5 kamer gezinswoning.

De woning is uitgerust met een nette visgraatvloer en heeft maar liefst 4 slaapkamers. In de ruime en lichte woonkamer bevindt zich een moderne keuken voorzien van vaatwasser en oven/magnetron. Ook heeft u toegang tot een tuin met steiger naar het water.

Uw auto parkeert u gemakkelijk want u heeft 2 parkeerplekken tot uw beschikking.

De Rijp werd eind 13e eeuw gesticht en van oudsher zeer welvarend dankzij walvisvaart en haringvisserij. Dit is terug te zien in de bebouwing van de oude dorpskern waar vissershuisjes met rijk gedetailleerde houten gevels de boventoon voeren, met anderzijds meer steenachtige, gekeimde gevels. Deze bouwstijlen zijn als onderlegger gebruikt voor het ontwerp van De Pauw fase 3.

Schepenakker 20 ligt aan direct vaarwater. Er is met strengere duurzaamheidseisen rekening gehouden dan de toen geldende, wettelijke eisen. Zo heeft de woning een EPC van 0 en is er gebruik gemaakt van een warmtepomp met PV-panelen.

Huurprijs: €1895,-
Servicekosten:€150,-

Waarborg: 2 x de kale huur
Contract: Onbepaalde tijd: min. 24 maanden

Verhuur geschiedt op basis van volledige inschrijving via de "JA IK HEB INTERESSE" button op deze website,
toetsing van uw gegevens en inkomen en/of vermogen en uitsluitend d.m.v. goedkeuring verhuurder. Alle benodigde informatie is te vinden via onze website, uiteraard zijn wij altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Ja! Ik heb interesse.