Terug naar aanbod

Purmerend, Nijlstraat 140

imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb
Adres: Nijlstraat 140
Plaats: Purmerend
Prijs: € 850,- per maand exclusief servicekosten
Servicekosten: € 50,- per maand
Status: Verhuurd
Soort object: Appartement
Soort woning: 2 kamer appartement
Type woning: bestaande bouw
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Buitenruimte: Balkon
Woonoppervlakte: 43 m2
Perceeloppervlakte: 6 m2
Bijzonderheden: Verhuurd!
Aanvraagformulier: Aanvraagformulier
€ 850,- per maand exclusief servicekosten

Omschrijving

Verhuurd!

De prachtige woning Nijlstraat 140 is per 15-01-2022 beschikbaar om te huren. Dit hoekappartement is ca. 43m2 groot en zit op de 2e verdieping met een balkon met zeer fraai uitzicht (volop middag en avondzon).

Het appartement bevindt zich letterlijk in het hart van de prachtige en populaire wijk: Weidevenne, op nog geen 10 minuten fietsen van de gezelligheid in het stadshart van Purmerend. Treinstation met directe verbinding naar Amsterdam Sloterdijk en Schiphol, bushalte om de hoek met directe verbinding naar Amsterdam station Noord van de NZ-lijn, Sportscholen, Winkelcentrum Weidevenne met twee supermarkten, bakker, slager, drogist, reiswinkel, restaurants, etc... recreatiegebied Groengebied Purmerland. Maar ook met de auto bent u met nog geen 5 minuten op de A7.

Huurprijs €850,00
Servicekosten €50,00
Waarborgsom 2 maal de kale huur

Verhuur geschiedt op basis van volledige inschrijving via de "JA IK HEB INTERESSE" button op deze website,
toetsing van uw gegevens en inkomen en/of vermogen en uitsluitend d.m.v. goedkeuring verhuurder. Alle benodigde informatie is te vinden via onze website, uiteraard zijn wij altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Ja! Ik heb interesse.