Terug naar aanbod

Purmerend, Pleinbuurt 3

imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb
Adres: Pleinbuurt 3
Plaats: Purmerend
Prijs: € 900,- per maand exclusief servicekosten
Servicekosten: € 50,- per maand
Status: Te Huur
Soort object: Appartement
Soort woning: 2 kamer appartement
Type woning: nieuwbouw
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Buitenruimte: Balkon
Woonoppervlakte: 45 m2
Bijzonderheden: Luxe startersappartementen nabij centrum
Plattegrond: plattegrondDownload plattegrond
Aanvraagformulier: Aanvraagformulier
€ 900,- per maand exclusief servicekosten

Omschrijving

Te huur!

Medio mei komt dit prachtige nieuwbouwproject met startersappartementen beschikbaar voor verhuur.Dit project heeft de naam RTL en staat voor Ready To Live. De appartementen worden hoogwaardig afgewerkt opgeleverd. De wanden worden behang/saus klaar opgeleverd. De natte ruimten worden volledig betegeld en de keuken wordt voorzien van een kookplaat, een afzuigkap en een uitsparing voor eventueel een inbouwkoelkast.

Elk appartement heeft een eigen privé buitenruimte en er is op het dak een riant gezamenlijk dakterras aanwezig met uitzicht over de hele wijk. Tevens beschikt het gebouw over een lift.

De appartementen bevinden zich letterlijk in het hart van de prachtige nieuwbouwwijk: Kop van West, op nog geen 5 minuten lopen vanaf de gezelligheid in het stadshart van Purmerend en de Koemarkt. Maar ook met de auto bent u met nog geen 5 minuten op de A7, en met het openbaarvervoer binnen 25 minuten op Amsterdam Centraal.

Het gebouw bestaat uit 21 appartementen verdeeld over 3 woonlagen en een bedrijfsruime op de begane grond. Er zijn 7 verhuurappartementen op de eerste verdieping. De tweede en derde verdieping bestaan uit koopappartementen en zijn alle verkocht.

Op de begane grond wordt het gezondheidscentrum (Kop West) gerealiseerd en de appartementen zijn te bereiken middels een luxe lift en trappenhuis. Op de 1e etage bevindt zich het 1e tot en met 7e appartement, op de 2e etage bevindt zich het 8e tot en met 14e appartement en op de 3e etage bevindt zich het 15e tot en met 21ste appartement plaats.

De ligging:

Het gebouw bevindt zich letterlijk in het hart van de prachtige nieuwbouwwijk de Kop van West, op nog geen 5 minuten lopen vanaf de gezelligheid van het stadshart van Purmerend en de Koemarkt en 10 minuten vanaf het centraal station van Purmerend. Maar ook met de auto bent u met nog geen 5 minuten op de A7, en met het openbaarvervoer binnen 25 minuten op Amsterdam Centraal.

Het gebouw beschikt over:

Riante entree
gezamenlijke fietsberging
gezamenlijke dakterras
lift

Verhuur geschiedt op basis van volledige inschrijving via de "JA IK HEB INTERESSE" button op deze website,
toetsing van uw gegevens en inkomen en/of vermogen en uitsluitend d.m.v. goedkeuring verhuurder.

Bezichtigingen zijn niet mogelijk i.v.m. de aansprakelijkheid tijdens de bouw van de aannemer.
Alle benodigde informatie is te vinden via onze website, uiteraard zijn wij altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden.

De foto's, tekeningen, plattegronden en impressies zijn enkel bedoeld voor uitnodiging verhuur, hieraan kunnen geen rechten worden ontleent.

Ja! Ik heb interesse.