Over Quadyck

 
Quadyck (oude naam voor het dorp Kwadijk) Real Estate BV is in 1999 begonnen in een klein kantoor in Zwaag door Alfonso Grau. Alfonso belegt sinds 1992 zelf in commercieel vastgoed en had behoefte aan een betrouwbare beheerder voor zijn vastgoed. Door slechte ervaringen is hij zelf gestart met 1 medewerkster in zijn eigen beheerbedrijf, toen nog onder de naam Boschgrau Vastgoedbeheer. In 2002 werd hij benaderd door van Overbeek makelaars uit Purmerend om samen met hun de bestaande beheerportefeuille te professionaliseren en samen te voegen onder de naam van Overbeek vastgoedmanagement v.o.f.. In 2005 besloot hij om weer geheel zelfstandig te gaan en verder uit te breiden. We zijn in 2006 verhuisd naar kwadijk, een klein dorp wat strategisch gelegen is dichtbij omringende gemeentes zoals Purmerend, Zaandam, Amsterdam en Hoorn waar we een oude schapenschuur in eigen beheer hebben omgebouwd tot een proffesioneel kantoor. Inmiddels heeft Quadyck Real Estate BV meer dan 400 verhuurde objecten in beheer w.o. winkels, kantoren, bedrijfsunits, garageboxen, woningen, kamers en studio’s. daarnaast Alfonso werken er 2 medewerkers in de binnendienst, Jolanda (administratief) en Nathalie (commercieel) en 1 in de buitendienst, Alphonso (algemeen medewerker en zoon van)

Naast het beheren van commercieel vastgoed, beheren wij ook verenigingen van eigenaren, zowel financieel als technisch.

Quadyck Real Estate is ook specialist in de verhuur van woningen, waar wij volledig geautomatiseerd het gehele verhuur proces, van screening tot digitale ondertekening voor u verzorgen. Ook uw bedrijfs onroerend goed kunnen wij professioneel verwerken, wanneer het gaat om verhuur of verkoop.

De partner van Alfonso, Nathalie Sarican heeft haar bedrijf toegevoegd onder de naam

Class Styling waar zij de specialisme heeft opgebouwd in het verzorgen van styling, Re-styling, fotoshoots en verkoop/verhuur styling. Momenteel heeft zij een pop-up showroom geopend in de westerstraat 104 in Purmerend

Op onze site kunt u referenties vinden van een greep uit onze beheeropdrachten.

Wij heten u van harte welkom om door ons “ontzorgt” te worden.
 
Alfonso