Terug naar aanbod

Purmerend, Rotterdamhaven 154-D

imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb
Adres: Rotterdamhaven 154-D
Plaats: Purmerend
Prijs: € 850,- per maand ex. BTW
Status: Te Huur
Soort object: Kantoor
Oppervlakte: 40 m2
Bijzonderheden: Te Huur!
Brochure: brochureDownload brochure
Bezichtiging aanvragen: Bezichtiging aanvragen
€ 850,- per maand ex. BTW

Omschrijving

Modern Kantoorpand aan Rotterdamhaven 154, Purmerend

Bent u op zoek naar een eigentijdse kantoorruimte op een strategische locatie? Ontdek dan deze prachtige kantoorruimte aan Rotterdamhaven 154, gelegen in het bruisende Purmerend. Met zijn minimalistische uitstraling, uitstekende voorzieningen en centrale ligging is dit pand de ideale plek voor ondernemers die op zoek zijn naar een inspirerende werkomgeving.

Kenmerken:
• Locatie: Rotterdamhaven 154, Purmerend.
• Oppervlakte: 2 kamers van 20m2 in totaal kantoorruimte 40m2.
• Indeling: Deze kantoorruimte is flexibel in te delen en van elkaar af te sluiten door de deur tussen beide kamers. Zo kan er een privé werkplek gecreëerd worden.
• Voorzieningen: Het pand is voorzien van een gezamenlijke entree, lift en trappenhuis. Elke bouwlaag beschikt over een dames en heren toilet, pantry en een gezamenlijke vergaderruimte.
• Bereikbaarheid: Uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Parkeergelegenheid is beschikbaar voor uw medewerkers en klanten.

Voordelen:
1. Representatieve uitstraling: Het pand straalt professionaliteit uit en biedt een representatieve omgeving voor uw bedrijf.
2. Centrale ligging: Gelegen nabij het hart van Purmerend met goede verbindingen naar omliggende steden en snelwegen.
3. Flexibiliteit: Pas de indeling van de kantoorruimte aan volgens de behoeften van uw bedrijf.

Indexering
Jaarlijks, op basis van CPI-reeks alle huishoudens.

Aanvaarding
Aanvaarding per direct mogelijk.

Huurprijs
De huurprijs is €850,- exclusief BTW per maand.

Servicekosten
De servicekosten bedragen €40,- exclusief BTW per maand.

Zekerheidsstelling
De borgstelling bedraagt 3 maanden huur te vermeerderen met btw en servicekosten.

Courtage
Quadyck Real Estate BV treedt op voor de verhurende partij. Als huurder bent u Quadyck Real Estate BV geen courtage verschuldigd.

Voorwaarden
Alle door Quadyck Real Estate BV en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg.
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.
Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs) maar ook over de details (zoals oplevering etc.) schriftelijke overeenstemming is bereikt.AVG Verzoek  |  Privacy Statement  |  Bemiddelingsvoorwaarden  |  Sitemap  |  Disclaimer  |  Gedragscode BVVB  |  Klachtenprotocol klachtenprocedure Quadyck