Over

 
Quadyck (oude naam voor het dorp Kwadijk) Real Estate BV is in 1999 begonnen in een klein kantoor in Zwaag door Alfonso Grau. 
Alfonso belegt sinds 1992 zelf in commercieel vastgoed en had behoefte aan een betrouwbare beheerder voor zijn vastgoed. Door slechte ervaringen is hij zelf gestart met 1 medewerkster in zijn eigen beheerbedrijf, toen nog onder de naam Boschgrau Vastgoedbeheer. In 2002 werd hij benaderd door van Overbeek makelaars uit Purmerend om samen met hun de bestaande beheerportefeuille te professionaliseren en samen te voegen onder de naam van Overbeek vastgoedmanagement v.o.f.. In 2005 besloot hij om weer geheel zelfstandig te gaan en verder uit te breiden. We zijn in 2006 verhuisd naar kwadijk, een klein dorp wat strategisch gelegen is dichtbij omringende gemeentes zoals Purmerend, Zaandam, Amsterdam en Hoorn waar we een oude schapenschuur in eigen beheer hebben omgebouwd tot een professioneel kantoor. Inmiddels heeft Quadyck Real Estate BV meer dan 500 verhuurde objecten in beheer w.o. winkels, kantoren, bedrijfsunits, garageboxen, woningen, kamers en studio’s. Naast Alfonso werken er 3 medewerkers in de binnendienst, Jaron (commercieel beheerder), Jolanda (administratief) en Kelly (commercieel) en 2 in de buitendienst, Alphonso en Melle (technisch)

Door onze jarenlange ervaring met het beheren van commercieel vastgoed, beheren wij ook verenigingen van eigenaren, anders dan andere vve beheerders doen wij dit op de zelfde wijze als het commerciële beheer, no nonsens, flexibel en met ruimte voor de eigenaren, maar ook zakelijk, waardoor onderhoudsplanningen, financiële zaken en bestuur op een hoog service niveau worden gedaan.

Quadyck Real Estate mag zich inmiddels specialist noemen in het verhuren van woningen, waar wij volledig geautomatiseerd het gehele verhuur proces, van screening tot digitale ondertekening voor u kunnen verzorgen. Maar ook uw bedrijfs onroerend goed kunnen wij professioneel verwerken, wanneer het gaat om verhuur of verkoop.

Op onze site kunt u referenties vinden vanuit onze beheeropdrachten en op aanvraag de contactgegevens daarvan opvragen.

Wij heten u van harte welkom om door ons “ontzorgt” te worden.
 
Team Quadyck Real Estate BV