Terug naar aanbod

Purmerend, Geersstraat 48

imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb
Adres: Geersstraat 48
Plaats: Purmerend
Prijs: € 1.225,- per maand BTW n.v.t.
Status: Verhuurd
Soort object: Bedrijfsruimte
Oppervlakte: 117 m2
Bijzonderheden: Unieke bedrijfs/kantoor ruimte in de Purmer-Noord
Plattegrond: plattegrondDownload plattegrond
Brochure: brochureDownload brochure
€ 1.225,- per maand BTW n.v.t.

Omschrijving

Verhuurd!

Geersstraat 48

1445 EB PURMEREND

Bijzonder aantrekkelijke en representatieve, kantoor ruimte met eigen parkeerplaats(en) in het woongebied van Purmerend, Purmer-Noord.

Toplocatie met een goede uitstraling in een fijn opgezette woonomgeving en met goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en nabij diverse overige voorzieningen. Parkeren is mogelijk op eigen parkeerplaats(en) op het achtergelegen afgesloten binnen terrein van dit complex.  Uiteraard is er ruim voldoende parkeerplek in de wijk zelf.

Bedrijven die ook zijn gevestigd in deze straat zijn o.a.: RondOm Podotherapeuten, Fysiotherapie Kamphuis en Hof, Verhuisservice zonder zorgen, Assurantiekantoor van ’t Hof & Los.

De ruimte met veel lichttoetreding meet ca. 117 VVO en is voorzien van een systeemplafond met verlichting, airco in alle ruimtes, vloerbedekking, pantry en toulet.

Download de brochure voor de plattegronden.

Huurprijs € 1225,--  BTW n.v.t. over huur
Servicekosten € 76,28 exclusief BTW 

 
Algemene condities;

Toegestane bestemming; bedrijven, kantoren, sociale en culturele voorzieningen, (para)medische voorzieningen, maatschappelijke voorzieningen, sport en recreatie voorzieningen.

Huurbetaling: Per maand vooruit .

BTW:
Word alleen berekend over de servicekosten.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI - alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurtermijn:
In overleg (uitgangspunt is 5jaar+5jaar optie)

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden.

Huurovereenkomst

Conform het laatste model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).

Voorwaarden

Alle door Quadyck Real Estate BV en de verhuurder verstrekte informatie  moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg.

Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs) maar ook over de details (zoals oplevering etc.) schriftelijke overeenstemming is bereikt.

Courtage

Quadyck Real Estate BV treedt op voor de verhurende partij. Als huurder bent u Quadyck Real Estate BV geen courtage verschuldigd.

Inlichtingen

Quadyck Real Estate BV

Gedempte Singelgracht 27

1441 AN Purmerend

 T: 0299-475003

 M: 06-30370407

 E: info@quadyckrealestate.nl

 www.quadyckrealestate.nl