Terug naar aanbod

Purmerend, Peperstraat 5

imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb
Adres: Peperstraat 5
Plaats: Purmerend
Prijs: € 865,- per maand ex. BTW
Status: Verhuurd
Soort object: Bedrijfsruimte
Oppervlakte: 41 m2
Bijzonderheden: Winkelruimte beschikbaar in het Centrum van Purmerend!
€ 865,- per maand ex. BTW

Omschrijving

Te Huur!

Nette winkelruimte van ca. 41 m2 gelegen in het centrum van Purmerend.

De winkelruimte is zeer centraal gelegen aan de Peperstraat 5, DE locatie voor winkelend publiek in het historische centrum van Purmerend. In deze winkelstraat zijn o.a. de grote publiekstrekkers zoals Boss/ Deitmers Select, Deco Home, De Jongh fietsen en Mykonos gevestigd alsmede diverse andere lokale ondernemers.
De drukbezochte Peperstraat is een voetgangersgebied, gelegen naast de Breedstraat en de Koemarkt, het bruisende horecaplein op nog geen 75 meter afstand. De aanwezigheid van een grote diversiteit aan winkels in combinatie met lokale, ambachtelijke ondernemingen geeft de stad een onderscheidende rol in de regio.

Purmerend telt circa 80.000 inwoners en heeft een sterke regio functie: het is een winkelstad pur sang met een breed aanbod op het gebied van mode, muziek, media, eten en drinken. Naast het stadshart, de prominente rol voor de Dubbele Buurt en het vernieuwde Eggert Winkelcentrum zijn er iedere week verschillende markten en heeft de stad een compleet aanbod op cultureel- en muziekgebied in Theater De Purmaryn en Podium P3.

Per openbaar vervoer is het centrum uitstekend te bereiken via de EBS busdiensten - op circa 2 minuten loopafstand naar het busstation Tramplein - en met de trein via de NS-stations Weidevenne, Purmerend en Overwhere. Met de auto is de locatie goed te bereiken via de A7 of de N235. Parkeren is goed mogelijk in de meerdere zeer nabij gelegen publieke parkeergarages en aan de openbare weg (betaald).

Huurtermijn:

5 jaren daarna 5 optiejaren (volgens laatste ROZ model)

Indexering:

Jaarlijks, op basis van CPI-reeks alle huishoudens.

Aanvaarding:

In nader overleg

Zekerheidsstelling:

De borgstelling bedraagt 3 maanden huur te vermeerderen met btw.
Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie of waarborg.

Huurovereenkomst:

Conform het laatste model huurovereenkomst winkelruimte en andere
bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).

Voorwaarden:

Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg.
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.
Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs) maar ook over de details (zoals oplevering etc.) schriftelijke overeenstemming is bereikt.