Terug naar aanbod

Purmerend, Grotenhuyshof 71

imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb
Adres: Grotenhuyshof 71
Plaats: Purmerend
Prijs: € 1.075,- per maand
Servicekosten: € 55,- per maand
Status: Verhuurd
Soort object: Appartement
Soort woning: 3 kamer appartement
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Buitenruimte: Balkon
Bijzonderheden: Het complex is voorzien van een binnentuin
Aanvraagformulier: Aanvraagformulier
€ 1.075,- per maand

Omschrijving

Verhuurd!

Grotenhuyshof 71.

Met dit appartement heeft u de mogelijkheid te wonen binnen een vrij nieuw en modern complex aan de groenste kant van Purmerend.

Het appartement bevindt zich dichtbij het Purmerbos en het Leeghwaterpark. U hoeft hiervoor alleen nog maar de fiets te pakken maar te voet is het ook goed mogelijk. De schitterende golfbaan van Purmerend vindt u al op een steenworp afstand.

U krijgt bij dit appartement de zeer populaire en mooie visgraat vloer, 2 lichte slaapkamers, een moderne keuken die van alle gemakken voorzien is, een fijn en ruim balkon waar u op warme dagen heerlijk kunt vertoeven en ook is het mogelijk gebruik te maken van de binnentuin middenin het complex.

Verder is het appartementen complex in het bezit van een lift en is het mogelijk uw auto te parkeren op het eigen terrein van het complex. Ook ligt het gunstig t.o.v. het OV.

Kortom, Grotenhuyshof 71 zal u zeker thuis doen voelen.

Huurprijs: €1075
Servicekosten: €55
Waarborg: €2150

Verhuur geschiedt op basis van volledige inschrijving via de JA IK HEB INTERESSE button op deze website, toetsing van uw gegevens en inkomen en/of vermogen en uitsluitend d.m.v. goedkeuring verhuurder.

Ja! Ik heb interesse.