Terug naar aanbod

Purmerend, Burgemeester D. Kooimanweg 173

imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb
Adres: Burgemeester D. Kooimanweg 173
Plaats: Purmerend
Prijs: € 1.375,- per maand
Servicekosten: € 50,- per maand
Status: Te Huur
Soort object: Appartement
Soort woning: 3 kamer appartement
Type woning: bestaande bouw
Aantal slaapkamers: 2
Buitenruimte: Balkon
Woonoppervlakte: 78 m2
Aanvraagformulier: Aanvraagformulier
€ 1.375,- per maand

Omschrijving

Te huur!

Een keurig en ruim driekamer appartement in de wijk Overwhere.

Dit appartement is te vinden op de 8e etage van het goed onderhouden complex ''De Twisck'' aan de Burgemeester D. Kooimanweg. Het appartement beschikt naast een berging in de woning, ook over een berging op de etage en separate fietsenstalling. 

Niet alleen het appartement is zeer fijn maar ook de ligging is méér dan noemenswaardig! Dit complex bevind zich op de kortste afstand ten opzichte van het centrum van Purmerend met alle denkbare winkels, cafés en restaurantjes. Daarnaast vindt u in het centrum van Purmerend ook een supermarkt. Mocht u een groter aanbod willen dan is een Deen en de Albert Heijn XL eveneens vlakbij te vinden. Ook zijn er vanaf deze locatie perfecte voorzieningen zoals het openbaar vervoer, de sportschool en uitvalswegen op korte afstand te bereiken.

Indeling:

Bij binnenkomst komt u in de hal die u toegang geeft tot nagenoeg alle vertrekken in de woning. Zo heeft u toegang tot de ruime slaapkamer, de inpandige berging, de badkamer met wastafel, douche en wasmachine-aansluiting en het toilet. De woonkamer met semi-open keuken vindt u aan de voorzijde van het complex. Vanuit de woonkamer is de 2e slaapkamer toegankelijk die thans als eetkamer wordt gebruikt. Het balkon is via de schuifpui te bereiken en biedt een prachtig uitzicht over de stad Purmerend.

Huurprijs: €1375
Servicekosten: €50,-
Waarborg: € 2800-Verhuur geschiedt op basis van volledige inschrijving via de JA IK HEB INTERESSE button op deze website, toetsing van uw gegevens en inkomen en/of vermogen en uitsluitend d.m.v. goedkeuring verhuurder.

Ja! Ik heb interesse.